OVER

Comfort Sports Ambitie

Wat is onze ambitie?

ComfortSports’s ambitie streeft:

  • naar een samenleving waar mensen met overgewicht en obesitas zich vrij en fijn kunnen bewegen en waar met een respectvolle wijze met hun problematiek wordt omgegaan;
  • naar een samenleving waar mensen met overgewicht en obesitas worden gerespecteerd en niet worden buiten gesloten
  • naar een samenleving waar mensen met overgewicht en obesitas veilig kunnen sporten
  • naar een samenleving waar mensen met overgewicht en obesitas perspectief hebben en gelukkig kunnen zijn in hun sport activiteiten.

Comfort Sports heeft de ambitie om:

Een passende, veilige en stimulerende omgeving te creëren waarin mannen, vrouwen, kinderen en families met overgewicht en obesitas (weer) plezier krijgen in het sporten, dat met elkaar kunnen delen, en op deze wijze (meer) controle over hun lichaam en geest kunnen krijgen.

Oorsprong

Ik ben Richard Otjens, 48 jaar, getrouwd, geen kinderen. Ik ben oprichter van Comfort Sports, een initiatief voor mensen met overgewicht die met plezier (weer) willen sporten.

Zelf heb ik overgewicht en vind sporten erg leuk. Ik ben een fanatiek fietser en beklom bergen als Alpe d’Huez, Tourmalet, Mont Ventoux en andere echte Tour de France cols. Als echte ervaringsdeskundige houd ik ervan mensen te enthousiasmeren om net dat extra stapje te zetten om nog meer van het leven te kunnen genieten. Daarnaast houd ik van skiën, wandelen, golfen en fitness. En van koken, eten en drinken.

Voor Alles over sport schrijf ik regelmatig blogs over zijn ervaringen als sporter met overgewicht.

Richard Otjens | Comfort Sports

Richard Otjens Comfort Sports