Bereiding:
Stap 1:
Eieren halfzacht koken (6 minuten), laten schrikken in koud water
Stap 2:
Olie verhitten in hapjespan en uien 5 minuten fruiten samen met kruidenpasta.
Bieten toevoegen samen met kokosmelk. Op hoog vuur aan de kook brengen en op middelhoog vuur 7 minuten laten koken met deksel op de pan. Af en toe even roeren.
Stap 3:
Op het laatst de sugarsnaps toevoegen bij het uien bieten mengsel en 3 minuten laten meekoken.
Stap 4:
Rijst opwarmen volgens aanwijzingen op de verpakking
Stap 5:
Verdeel de rijst over 4 diepe borden en verdeel de curry erover. Schil de eieren en halveer ze. Leg per bord 2 halve eieren boven op de curry.
Recept
Bietencurry met sugarsnaps en rijst
Ingrediënten:
Bereiding:
Stap 1:
Eieren halfzacht koken (6 minuten), laten schrikken in koud water
Stap 2:
Olie verhitten in hapjespan en uien 5 minuten fruiten samen met kruidenpasta.
Bieten toevoegen samen met kokosmelk. Op hoog vuur aan de kook brengen en op middelhoog vuur 7 minuten laten koken met deksel op de pan. Af en toe even roeren.
Stap 3:
Op het laatst de sugarsnaps toevoegen bij het uien bieten mengsel en 3 minuten laten meekoken.
Stap 4:
Rijst opwarmen volgens aanwijzingen op de verpakking
Stap 5:
Verdeel de rijst over 4 diepe borden en verdeel de curry erover. Schil de eieren en halveer ze. Leg per bord 2 halve eieren boven op de curry.
bron recept allerhande | AH.nl